Celebrities & Αγορές: Ένας Κόσμος Μαγικός

Celebrities & Αγορές: Ένας Κόσμος Μαγικός

Όταν ακούτε τον όρο celebrities, τι είναι αυτό που σας έρχεται πρώτο στο μυαλό; Σίγουρα η λάμψη και το glam αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά μιας πραγματικής διασημότητας. Τραγουδιστές, ηθοποιοί, τηλεπαρουσιαστές και πρόσωπα της επικαιρότητας, μοντέλα και φωτογράφοι, όλοι τους συνυπάρχουν στα εξώφυλλα των περιοδικών και διεκδικούν μια θέση στον κόσμο του θεάματος. Το διαδίκτυο πρόκειται για όλους τους celebrities ένα μεγάλο όπλο. Αυτό το όπλο, εάν χρησιμοποιηθεί σωστά, μπορεί να εκτοξεύσει τη φήμη τους και να τους βοηθήσει στην εκπλήρωση των πιο τρελών ονείρων τους bra hårtrimmer.

Στον κόσμο των celebrities, λοιπόν, το internet είναι κομμάτι της καθημερινότητάς τους. Εκεί εκθέτουν πρακτικά τη ζωή τους, αναζητώντας ανταπόκριση εκ μέρους του κοινού. Και όταν επιτύχουν να προσελκύσουν την προσοχή, τότε εκμεταλλεύονται αυτό το μέσο έκθεσης ακόμη περισσότερο. Πλέον οι προσπάθειές τους είναι στοχευμένες και η επιτυχία εγγυημένη. Εκεί ξεκινούν οι συνεργασίες με επιχειρήσεις στον κόσμο της μόδας, της διατροφής, της ομορφιάς και της ευεξίας.

Πιο συγκεκριμένα, οι διασημότητες δημιουργούν σελίδες στα πιο γνωστά μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εκεί συγκεντρώνουν ακολούθους και φίλους, που λειτουργούν ως απόδειξη της φήμης και της επιρροής που έχουν στην κοινωνία. Αν οι αριθμοί αυξηθούν ικανοποιητικά, τότε αυτό σημαίνει πως η εν λόγω προσωπικότητα ανήκει πράγματι στον κόσμο των celebrities. Και από τη μεριά των επιχειρήσεων, αξίζει να επενδύσουν χρήματα για να μετατρέψουν τον συγκεκριμένο διάσημο σε πρεσβευτή των προϊόντων ή των υπηρεσιών τους.

Έχετε σκεφτεί ποτέ γιατί οι celebrities αρέσκονται να φωτογραφίζονται φορώντας διάσημες και επώνυμες μάρκες; Και μάλιστα, πολύ συχνά μας ενημερώνουν για αυτά που φορούν μέσα από τις δημόσιες αναρτήσεις τους. Επιπλέον, πολλές φορές περιλαμβάνουν συνδέσμους (τα γνωστά σε όλους μας links) για ηλεκτρονικά καταστήματα ή για την επίσημη ιστοσελίδα της εν λόγω επιχείρησης. Και τέλος, δεν είναι λίγες οι φορές που διοργανώνονται διαγωνισμοί με έπαθλο αυτά τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες. Οι celebrities καλούν το κοινό τους να συμμετάσχει στο διαγωνισμό και να διεκδικήσει πλούσια δώρα.

Ο κόσμος της μόδας είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με το διαδίκτυο, αλλά και με τα πρόσωπα που εκπροσωπούν τη μόδα σε κάθε της έκφανση. Αλλά δεν πρόκειται μονάχα για προϊόντα όπως ρούχα ή καλλυντικά. Συχνά βλέπουμε κάποιον διάσημο να υπερηφανεύεται για την επιλογή του να τρέφεται σωστά, διαφημίζοντας παράλληλα μια επώνυμη μάρκα δημητριακών ή γιαουρτιού. Μια άλλη πάλι διασημότητα επιλέγει μέλι από μια συγκεκριμένη μάρκα ή δημητριακά που γεμίζουν τον κόσμο ενέργεια. Τα πάντα είναι προσχεδιασμένα μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια, με σκοπό να προσελκύσουν όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα.

Η στενή σχέση μεταξύ των celebrities και του κόσμου των αγορών σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να κριθεί κατακριτέα. Ο κόσμος των ηθοποιών, των τραγουδιστών, των μοντέλων ή των παρουσιαστών είναι ο κόσμος της λάμψης. Η έκθεση για όλους αυτούς είναι κάτι δεδομένο και συνηθισμένο. Πρόκειται για μια κατάσταση που έχουν αποδεχθεί και γι’ αυτό το λόγο προσπαθούν να την εξαργυρώσουν στο έπακρο. Γνωρίζουν πως η φήμη δεν είναι μια μόνιμη κατάσταση, αλλά πρόκειται για κάτι εφήμερο råsaftcentrifug test.

Την επόμενη φορά που θα περιηγηθείτε στο Instagram, αναζητήστε τους αγαπημένους σας celebrities και παρατηρήστε τις αναρτήσεις τους. Θα εκπλαγείτε με το αποτέλεσμα!