Το Facebook αγοράζει μια μικρή εταιρεία start-up που κάνει Visual Search for Shopping

Το Facebook αγοράζει μια μικρή εταιρεία start-up που κάνει Visual Search for Shopping

Το κοινωνικό δίκτυο δεν αποκάλυψε την τιμή της εξαγοράς ή επεξεργάστηκε για το πώς θα χρησιμοποιήσει την τεχνολογία μιας καινούργιας μικρής εταιρείας. Αλλά η συμφωνία μπορεί να σημαίνει ότι το Facebook θέλει να εφαρμόσει την τεχνολογία του AI για να σας βοηθήσει να κάνετε περισσότερες αγορές λιανικής uudet pikavipit.

Το Facebook ενισχύει τις δυνατότητες του AI της εταιρείας, αποκτώντας μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να αναζητάτε προϊόντα επίπλων μέσω της κάμερας ενός smartphone.

Πριν κλείσει, η μικρή εταιρεία start-up GrokStyle ειδικεύεται στην οπτική αναζήτηση για να βοηθήσει τους καταναλωτές να βρουν είδη λιανικής όπως μια κομψή καρέκλα ή τραπέζι. Αντί να δοκιμάσετε και να πληκτρολογήσετε κάποιο κείμενο που περιγράφει το στοιχείο, θα μπορούσατε αντ ‘αυτού να τραβήξετε μια φωτογραφία του αντικειμένου που θέλετε να αγοράσετε. Στη συνέχεια, το Grokstyle θα επεξεργάζεται την εικόνα σε μια εφαρμογή, θα αναγνωρίζει το στοιχείο στο εσωτερικό του και θα βρει το ίδιο ή παρόμοιο προϊόν για να παραγγείλετε online.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε το GrokStyle στο Facebook”, ανέφερε η εκπρόσωπος της Facebook Vanessa Chan στην PCMag σε δήλωσή της την Παρασκευή. “Η ομάδα και η τεχνολογία τους θα συμβάλουν στις ικανότητές μας στο AI.”

Το κοινωνικό δίκτυο δεν αποκάλυψε την τιμή αγοράς ή επεξεργάστηκε για το πώς θα χρησιμοποιήσει την τεχνολογία της εταιρείας start-up. Αλλά η αγορά μπορεί να σημαίνει ότι το Facebook επιχειρεί να βελτιώσει τις λειτουργίες αναζήτησης στην πλατφόρμα του Marketplace, όπου οι χρήστες μπορούν να δημοσιεύουν αγγελίες, συμπεριλαμβανομένων των πωλήσεων επίπλων saada rahaa nyt.

Είναι επίσης δυνατό το Facebook να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία αναζήτησης για να βοηθήσει τους διαφημιζόμενους λιανικής να συνδεθούν με περισσότερους δυνητικούς πελάτες μέσω του κοινωνικού δικτύου. Οι χρήστες θα μπορούσαν να ανεβάσουν φωτογραφίες των προϊόντων που θα ήθελαν να αγοράσουν και σε αντάλλαγμα το Facebook θα μπορούσε να τους δείξει στους κατάλληλους προμηθευτές.

Η ίδια η GrokStyle δεν έχει πει πολλά για την εξαγορά. Πέρυσι, η εκκίνηση αντικατέστησε τον ιστότοπό της με μια ανακοίνωση που ανέφερε ότι «προχωρούσε ως ομάδα», αλλά δεν έκανε καμία αναφορά στο GrokStyle που συμμετείχε στο Facebook.

“Είμαστε απίστευτα περήφανοι για αυτό που έχουμε δημιουργήσει – και πιστεύουμε ότι έχουμε μόνο γρατζουνίσει την επιφάνεια σχετικά με ό, τι είναι δυνατό με το όραμα του υπολογιστή”, δήλωσε η εκκίνηση στην ανακοίνωση.

Το Facebook αγοράζει το GrokStyle σε μια εποχή που ο ανταγωνιστής της εταιρείας Google επεκτείνει επίσης την οπτική αναζήτηση με μια εφαρμογή που ονομάζεται Google Lens. Μπορεί επίσης να σας επιτρέψει να διεξάγετε έρευνες στο διαδίκτυο μέσω της φωτογραφικής μηχανής του smartphone και ακόμη και να σας βοηθήσουμε να βρείτε τα στοιχεία που θέλετε να αγοράσετε.

Οι εταιρείες σε όλη τη βιομηχανία έχουν επίσης αναπτύξει νέους τρόπους για να ψωνίσουν. Αυτό περιλαμβάνει το πειραματισμό με την επαυξημένη πραγματικότητα πάνω από τα smartphones για να σας βοηθήσουμε να τοποθετήσετε εικονικά μοντέλα των επίπλων που θέλετε να αγοράσετε στο σπίτι σας, ώστε να μπορείτε να διαπιστώσετε εάν ένας καναπές ή τραπέζι που σας αρέσει ή όχι.